Over Mij

Sportmassage Groningen
Sportmassage Groningen Hardlopen personeltraining

Mijn naam is Bianca Oostman en woon in Groningen. 
Na 30 jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn, vooral zittend beroep, heb ik besloten naast mijn baan iets actiefs te gaan doen wat ik echt leuk vind.

Ik ben gek op hardlopen en bij Groningen Atletiek kreeg ik de kans om een volledige opleiding te volgen voor basis looptrainster. Inmiddels geef ik nu in totaal 8 jaar training aan een groep volwassen wegatleten en 2x per week Atletiek training aan pupillen (leeftijdscategorie 6-11 jaar). Hoe leuk is dat!

Thuis zijn we veel met sport bezig zowel op Topsport gebied als recreatief. Sport is altijd mijn passie geweest en heb ik gelukkig kunnen overbrengen op mijn kinderen en man.

Naast dat onze zoon mij er toe heeft gebracht masseur te worden, heb ik ook mij de volgende vraag gesteld.
Wat heeft een sporter nodig om fit te blijven en blessure vrij?
Uiteraard een goede training, maar ook mentale training, voeding en lichamelijke ondersteuningen. Dus ook (sport)massage.

Dit heeft mij er toe gezet om de opleiding als sportmasseur te gaan volgen. Hier ben ik met volle enthousiasme aan begonnen en volbracht met een diploma van het NGS. Binnen de sportmassage ben ik vakkundig op de onderdelen; sportmassage anatomie, fysiologie, EHBSO, sportpreventie tapen en bandageren.
Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk en werk ik op locatie.
En niet alleen voor topsporters, maar ook voor de recreatieve sporter of gewoon reguliere cliĆ«nten. 

Naast mijn diploma voor sportmasseur heb ik ook een diploma behaald voor basis looptrainer om zelfstandig trainingen te mogen geven. En ben ik sinds 1 juli 2022 Trainercoƶrdinator bij Groningen Atletiek. Heerlijk om van je hobby je werk te kunnen maken.

Sinds 22 september 2022 mag ik mijzelf ook Topsportmasseur noemen in hardlopen, tennissen, wielrennen en voetballen. Hiervoor heb ik een gespecialiseerde opleiding gevolgd en afgerond met een diploma.


Wilt u een (sport)massage dat kan ... zowel voor als na een sportprestatie, maar ook gewoon voor ontspanning. 
Wenst u begeleiding bij het hardlopen dan kunt u zeker ook bij mij terecht.


Ik werk uitsluitend op afspraak.
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, neem dan contact met mij op.
Ik ben u graag van dienst!